Menu Sluiten

Waarom kiezen voor WordPress

WordPress is het populairste Web Content Management systeem (CMS). Anno 2020 zijn er 76 miljoen sites online die via WordPress zijn ontwikkeld.

Maar waarom is WordPress zo populair, en wat zijn de voordelen van WordPress? We hebben voor jou de belangrijkste voordelen van WordPress op een rijtje gezet:

1. WordPress maakt zoekmachineoptimalisatie (SEO)* eenvoudig.
2. Het is gemakkelijk om nieuwe inhoud op je website bij te werken of toe te voegen zonder kennis over HTML en CSS.
3. Er zijn veel thema’s om het uiterlijk van je webpagina’s te vernieuwen, zonder dit invloed heeft op de inhoud van de pagina’s.
4. Er zijn duizenden (gratis) plug-ins om de functionaliteit van jouw website uit te breiden – wat je ook bedenkt, het wordt uitvoerbaar in WordPress
5. Je kunt eenvoudig ondersteuning krijgen; het is open-source software met duizenden ontwikkelaars, waaronder wij.
6. Bij de meeste hosts installeer je WordPress binnen 2 minuten via 1 klik op de knop.

Wat is Zoekmachineoptimalisatie (SEO)?

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is een samenstelling van strategieën, technieken en tactieken die worden gebruikt om het aantal bezoekers van een website te vergroten door een hoogwaardige plaatsing op de pagina met zoekresultaten zoals Google, Bing, Yahoo en andere zoekmachines.

Waarom kiezen voor E-Find om je WordPress website te ontwikkelen?

Onze aangepaste WordPress ontwerpen zijn speciaal voor jou op maat gemaakt. Het zal je WordPress website naar het volgende niveau brengen. Wat je wens ook is, wij zetten het om in een WordPress website die de verwachting van jou en je klanten overtreft.

Bij E-Find hebben we jaren langen ervaring. We ontwerpen elke denkbare WordPress website, van eenvoudig tot complex. We ontwikkelen: zakelijke websites, webshops, portfolio websites, lidmaatschap websites en nog veel meer.

Benieuwd wat E-Find voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem vandaag nog gratis en vrijblijvend contact op met een van de experts van E-Find.

Over E-Find

E-Find werd opgericht in 2018, om bedrijven te helpen hun aanwezigheid online te verbinden, te betrekken en te laten groeien door middel van strategische en creatieve socialemediamarketing.

Bedrijfsgegevens:

KVK nummer: 69827338
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Contactgegevens:

Reimerswaalstraat 12
5035 BH, Tilburg
+31 6 51 33 21 80
info@e-find.nl

Auteursrecht © 2021 E-Find