Menu Sluiten

SOCIAL MEDIA MARKETING

Een effectieve sociale strategie kan je helpen jouw bedrijf te laten groeien, jouw sociale aanwezigheid te behouden en contact te houden met klanten.

E-Find is een full-service online marketing bureau. Onze sociale media-experts kunnen je helpen bij het vaststellen van jouw bedrijfsdoelstellingen, het identificeren van jouw doelgroep, het maken van boeiende en waardige inhoud en ten slotte jouw sociale media integreren met alle andere aspecten van jouw online aanwezigheid.

Wij zullen Social Media Marketing-strategieën afstemmen die specifiek zijn ontworpen voor jouw merk en wensen. Je krijgt een volledig ondersteunde en beheerde sociale programma’s, contentplanning en  bloggerbereik die erop gericht zijn nieuwe klanten aan te trekken en jouw winstgevendheid te vergroten.

Onze Social Media Services bieden je de mogelijkheid om informatie te koppelen en te delen, wat leidt tot een toename van het bewustzijn van het merk, het product of de service. De resultaten van Social Media Advertising worden weerspiegeld in het aantal re-tweets, shares, comments, likes en views. Social Media Marketing moedigt door gebruikers gegenereerde inhoud aan vanuit de meest populaire sociale mediaplatformen zoals Facebook, Instagram en snapchat.

Let’s be found!

Vul onderstaand formulier en ontvang een gratis en vrijblijvende offerte.

  Over E-Find

  E-Find werd opgericht in 2018, om bedrijven te helpen hun aanwezigheid online te verbinden, te betrekken en te laten groeien door middel van strategische en creatieve socialemediamarketing.

  Bedrijfsgegevens:

  KVK nummer: 69827338
  Algemene voorwaarden
  Disclaimer

  Contactgegevens:

  Reimerswaalstraat 12
  5035 BH, Tilburg
  +31 6 51 33 21 80
  info@e-find.nl

  Auteursrecht © 2021 E-Find