Menu Sluiten

OVER ONS

Ons verhaal

E-Find werd opgericht in 2018, om bedrijven te helpen hun aanwezigheid online te verbinden, te betrekken en te laten groeien door middel van strategische en creatieve socialemediamarketing. Onze filosofie is altijd geweest om de beste marketingstrategie voor elke klant te creëren met behulp van hoogwaardige inhoud die de verwachtingen van bedrijven en hun doelgroep overtreffen.

E-Find is een bedrijf die werken om de sociale en digitale marketingtrends voor te blijven. We genieten van de uitdagingen die voortvloeien uit het feit dat we aan de top van onze sector staan. We houden van wat we doen en zijn gepassioneerd door het succes van onze klanten.

Onze marketingdiensten kunnen je helpen jouw merk of bedrijf online beter te presenteren, zodat jij je tijd en energie kunt besteden aan wat je het beste kan; je bedrijf leiden.

Onze cultuur

E-find is een cultuur van leren en delen, waar mensen met verschillende achtergronden hun passie en leiderschap brengen voor nieuwe zakelijke uitdagingen. Het gaat om zowel persoonlijke als organisatorische groei, met een verbintenis om nieuwe disciplines en processen te verkennen die ons vermogen om waarde te creëren vergroten..

Jouw bedrijf kennen

Oplossingen op maat voor jouw doelen.

E-Find is volledig toegewijd aan het leren kennen en begrijpen van jouw bedrijf. Door een relatie op te bouwen met klanten, kunnen we ervoor zorgen dat al onze marketingstrategieën op maat zijn gemaakt. Met als enige doel het oplossen van de problemen waarmee jouw bedrijf wordt geconfronteerd. Al onze marketingcampagnes zijn opgebouwd doormidden van jouw behoeftes, met de gedachten om de grootste marketingproblemen op te lossen en jouw bedrijf te laten groeien.

Transparante rapportage's

Zie je werk, snap het werk, geniet van het werk.

Transparantie staat hoog in het vandel bij E-Find. Onze rapportage’s zijn gemaakt om klanten inzicht te geven in de inspanningen die zijn geleverd, in hun campagne en de resultaten die daar uit zijn voortgekomen. We zijn open over wat we doen en hoe we het doen. We zijn altijd beschikbaar om onze klanten te helpen en hen te begeleiden bij het begrijpen hoe hun campagnes presteren en wat we kunnen doen om hen extra waarde te geven.

Over E-Find

E-Find werd opgericht in 2018, om bedrijven te helpen hun aanwezigheid online te verbinden, te betrekken en te laten groeien door middel van strategische en creatieve socialemediamarketing.

Bedrijfsgegevens:

KVK nummer: 69827338
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Contactgegevens:

Reimerswaalstraat 12
5035 BH, Tilburg
+31 6 51 33 21 80
info@e-find.nl

Auteursrecht © 2021 E-Find