Menu Sluiten

GOOGLE ADS SCAN

Haal jij er alles uit wat erin zit?

Google Ads is een van de snelste, meest gerichte en minst risicovolle opties om te adverteren met je bedrijf, maar alleen als je jouw campagnes correct instelt en beheert. Het probleem met Google Ads is dat heel veel van de standaardinstellingen je honderden tot duizenden verspilde advertentie euro’s kan kosten. Onze Google Ads scan helpt je veelvoorkomende kostbare fouten te voorkomen en zorgen ervoor dat jouw campagne’s zijn opgezet voor succes.

Wij zijn benieuwd na hoe jouw campagnes presteren? jij ook? dan ben je bij E-Find op de juiste plek! Voor die bedrijven doen wij een gratis en vrijblijvende Google Ads scan (t.w.v. €275,-).

Google Ads scan

Tijdens de Google Ads Scan kijken de experts van E-Find naar de volgende 6 kenmerken:

Structuur

Instellingen

Zoekwoorden

Advertenties

Resulaten

Kansen/
Mogelijkheden

We dachten dat ons Google Ads account volledig en juist was ingevuld. De Google Ads scan van E-Find liet ons echter zien dat we veel kansen lieten liggen zonder ons hier van bewust te zijn. De Google Ads scan was voor ons een eye-opener. Echt een aanrader voor bedrijven die  gebruik willen maken van de kansen die online-marketing bied. Dankjewel E-Find!

– SBM Asset Management

Over E-Find

E-Find werd opgericht in 2018, om bedrijven te helpen hun aanwezigheid online te verbinden, te betrekken en te laten groeien door middel van strategische en creatieve socialemediamarketing.

Bedrijfsgegevens:

KVK nummer: 69827338
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Contactgegevens:

Reimerswaalstraat 12
5035 BH, Tilburg
+31 6 51 33 21 80
info@e-find.nl

Auteursrecht © 2021 E-Find