ONZE DIENSTEN.

Google
Ads

Betaalde zoekresultaten zijn een van de grootste uitgave voor de meeste marketingafdelingen, dus efficiënt werken is cruciaal. Bij E-Find gebruiken wij onze uitgebreide ervaring om zoektermen te identificeren en een strategie uit te voeren die specifiek is voor jouw doelen.

WordPress
Webdesign

We ontwerpen jouw websites zo dat inhoud gemakkelijk kan worden geüpload of ingesloten en pagina’s eenvoudig kunnen worden bijgewerkt, toegevoegd en verwijderd. We ontwerpen de backend, dus het is intuïtief om media (video’s, foto’s, enz.) Te uploaden en nieuwe inhoud te publiceren.  

Social Media
Marketing

Social-mediaplatforms bieden een unieke kans om contact te maken met consumenten en een bericht te sturen met de juiste inhoud en context. Betaalde sociale media-advertenties kunnen een krachtig element zijn in jouw marketingstrategie.        

E-mail
Marketing

E-mail marketing is een essentieel onderdeel in veel sectoren, vooral voor het creëren van die belangrijke relaties tussen klanten en bedrijven. Leer het goed te gebruiken en het zal zeker het succes van je bedrijf vergroten.      

  • + 31 6 51 332 180
  • info@e-find.nl