Menu Sluiten

Google Ads

Succes houdt van een goed plan. Succes draait om precisie en planning. Creëer jouw online advertentiecampagne om duidelijk te identificeren wat je verkoopt, aan wie je het verkoopt en hoe je het verkoopt.

 Betaalde zoekresultaten zijn een van de grootste uitgave voor de meeste marketingafdelingen, dus efficiënt werken is cruciaal. Bij E-Find gebruiken wij onze uitgebreide ervaring om zoektermen te identificeren en een strategie uit te voeren die specifiek zijn voor jouw doelen.
 

Met de felle concurrentie om organisch goed te scoren op de voorpagina, geeft Google Ads je een directe route naar zichtbaarheid op pagina 1 van Google. Gerichte advertenties die alleen worden weergegeven aan mensen die zoeken naar jouw producten of services, plaatsen jouw bedrijf voor op de concurrentie. Investeren in Google Ads produceert snellere, efficiëntere resultaten, maar alleen als het goed wordt gedaan. 

E-Find is een Google Certified Partner die bemand is met SEA-experts die weten hoe ze de meest vitale verkoopstatistieken kunnen verhogen. We maken het verschil door niet alleen meer leads, oproepen en verkopen te genereren, maar  door jouw campagne constant te analyseren en te verfijnen om maximale resultaten voor jouw budget te produceren.

Let’s be found!

Vul onderstaand formulier en ontvang een gratis en vrijblijvende offerte.

  Over E-Find

  E-Find werd opgericht in 2018, om bedrijven te helpen hun aanwezigheid online te verbinden, te betrekken en te laten groeien door middel van strategische en creatieve socialemediamarketing.

  Bedrijfsgegevens:

  KVK nummer: 69827338
  Algemene voorwaarden
  Disclaimer

  Contactgegevens:

  Reimerswaalstraat 12
  5035 BH, Tilburg
  +31 6 51 33 21 80
  info@e-find.nl

  Auteursrecht © 2021 E-Find