Menu Sluiten

Waarom een goede website belangrijk is voor elk bedrijf

Heb je ooit gedacht: “Waarom zou ik investeren in een website als ik geen online werk doe?” Misschien ben je een loodgieter die niet begrijpt waarom je een online aanwezigheid nodig hebt wanneer je werk duidelijk offline is, of een aannemer die al zijn opdrachten altijd heeft gekregen via mond-op-mond reclame of een ondernemer die denkt dat je het internet niet hoeft te gebruiken om jouw klanten te bereiken die om de hoek zitten.

Klinkt dit als jouw gedachte? Dan is er een kans dat je recentelijk veel inkomsten hebt gemist en dat zal je blijven doen totdat je een website lanceert om je online zichtbaarheid te vergroten. In de wereld van vandaag is het van cruciaal belang om een professionele, gemakkelijk te navigeren website te hebben. Dit om meer dan één reden.

Op de eerste plek kan online je kansen om door nieuwe klanten te worden gevonden aanzienlijk vergroten. Zelfs als je niets online verkoopt, zijn klanten wel online opzoek naar bedrijven die deze diensten kunnen verrichten. Ze doen vooraf een onderzoek welk bedrijf ze zullen kiezen.

In een recent onderzoek zei 87% van de respondenten dat ze de afgelopen maand online hadden gezocht naar lokale producten, diensten of bedrijven.

Hoe sterker jouw URL en website is hoe groter de kans is dat jouw bedrijf wordt weergegeven in zoekresultaten op Google en andere zoekmachines.

In datzelfde onderzoek zei 73% van de respondenten dat ze vooraf de websites van lokale bedrijven hebben bezocht bij het nemen van een aankoopbeslissing. Surfen op internet en bezoeken van websites wordt door klanten meer gebruikt dan alle andere onderzoeksmethoden, zoals: informatie van vrienden en familie, kantenartikelen, radio en sociale netwerken, samen.

Een goede website het voor klanten makkelijker om informatie te vinden die ze nodig hebben om een aankoopbeslissing nemen. Vooral ook informatie die nodig is om contact op te nemen. Als je een website hebt, kun je je eigen verhaal vertellen, je merk promoten en klanten trekken.

Als ik een klant was die me voor het eerst wilde aannemen, wat zou ik dan willen weten?. Dingen als: informatie over je bedrijf, producten en diensten, contactgegevens (telefoon, e-mail en openingstijden).

84% van de consumenten zegt dat bedrijven met een website geloofwaardiger zijn dan bedrijven zonder! Veel klanten zullen een bedrijf kiezen, of juist uitsluiten, op basis van alleen online informatie. Als je geen website hebt wordt je minder makkelijk gekozen en ben je een minder serieuze speler.

Het is een misvatting te denken dat het maken van een website duur is. Bij E-Find werken we met grote en kleine bedrijven. Zo kun je bij E-Find al een professionele website krijgen vanaf 150,-. Wacht niet en neem vandaag nog contact op met een van onze experts en maak gebruik van de voordelen van online vindbaarheid. Ons motto is daarom ook: “Let’s be found!”.

Over E-Find

E-Find werd opgericht in 2018, om bedrijven te helpen hun aanwezigheid online te verbinden, te betrekken en te laten groeien door middel van strategische en creatieve socialemediamarketing.

Bedrijfsgegevens:

KVK nummer: 69827338
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Contactgegevens:

Reimerswaalstraat 12
5035 BH, Tilburg
+31 6 51 33 21 80
info@e-find.nl

Auteursrecht © 2021 E-Find