Menu Sluiten

Deel de liefde deze Valentijnsdag

Valentijnsdag is een fantastische kans om nieuwe klanten aan te trekken en zo de winst te verhogen. Benieuwd hoe je dit kunt bereiken? Hier zijn enkele ideeën om je op weg te helpen!

Voordat je beslist welke marketingmethode je gaat gebruiken, is het belangrijk om campagnedoelen te bepalen. Je moet denken aan:

Financiële doelen (omzet, winst of rendement op investering.)

Marketingdoelen (verkoop per eenheid, tevredenheid of gebruik van een promotie / speciale aanbieding.)

Klantdoelen (Oude klanten weer nieuwe klant maken of nieuwe klanten werven)

Wat je campagnedoel ook is, het is belangrijk om deze altijd in je achterhoofd te houden en je campagne hierop in te stellen.

Nu is het tijd om jouw marketingactiviteiten te kiezen. Hier zijn enkele ideeën:

1. Valentijns arrangementen

Bundel jouw dienst of product samen tot het ‘’perfecte’’ valentijn cadeau om je klant te verleiden iets nieuws te proberen. Promoot deze bij je huidige klanten in de winkel, op je website of op sociale media. En werf hiermee tegelijkertijd nieuwe klanten.

2. Wens je klanten een gelukkige Valentijnsdag

Stuur je klanten bijvoorbeeld een e-mail met Valentijnsdag met daarin een speciale aanbieding, promotie of cadeausuggesties. Het laat je klanten zien dat je aan hen denkt.

3. Laat ‘’oude’’ klanten weten dat je nog bestaat.

Valentijnsdag is een perfecte dag om oude klanten een bericht te sturen dat je ze mist en te laten weten dat je nog bestaat. Het is een geweldige kans om een persoonlijk bericht te vesturen. En vergeet dan natuurlijk niet om je valentijn promoties mee te sturen!

4. Verkoop waardebonnen en pakketten.

Praat met je klanten over hun plannen voor Valentijnsdag terwijl ze in jouw salon, spa of winkel bijvoorbeeld aanwezig zijn. Gebruik het als een gelegenheid om vouchers en pakketten als cadeau te verkopen.

6. Verspreid de liefde op sociaal

Vergeet niet om Facebook, Instagram en andere sociale mediaplatforms te gebruiken om je volgers een gelukkige Valentijnsdag te wensen en aanbiedingen en promoties te promoten.

Over E-Find

E-Find werd opgericht in 2018, om bedrijven te helpen hun aanwezigheid online te verbinden, te betrekken en te laten groeien door middel van strategische en creatieve socialemediamarketing.

Bedrijfsgegevens:

KVK nummer: 69827338
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Contactgegevens:

Reimerswaalstraat 12
5035 BH, Tilburg
+31 6 51 33 21 80
info@e-find.nl

Auteursrecht © 2021 E-Find