Menu Sluiten

Dit was 2019

Beste klant,

Naarmate het einde van het jaar nadert, willen we van deze gelegenheid gebruik maken om jullie allemaal te bedanken voor een geweldig jaar. Het succes van E-Find is gebaseerd op de relaties die we door de jaren heen hebben opgebouwd, en we zouden echt niet zijn waar we zijn zonder jou. In het afgelopen jaar hebben we veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. We zijn dankbaar voor de mogelijkheid om mee te werken aan jouw marketing project.

Dit jaar is gevuld met een groot aantal uitdagingen en overwinningen. Elk jaar is anders, maar dit jaar was gevuld met meer verandering dan normaal. De onlinemarketing veranderd snel en de manier waarop marketing word ingezet veranderd mee. Het was geruststellend om te zien hoe onze collega’s zijn gegroeid om elke wegversperring te overwinnen, terwijl we altijd uitkijken naar al onze klanten.

Naarmate het einde van het jaar dichterbij komt, weten we dat er nog veel meer uitdagingen zijn. Maar we zijn zo opgewonden wat we allemaal voor 2020 in petto hebben.

Het was een plezier om het afgelopen jaar samen te werken en we zijn er trots op om jouw als klant te hebben. De beste wensen en geluk voor jou en je familie tijdens de feestdagen. We kijken uit naar een succesvol 2020!

– Dani van Dijk (Eigenaar E-Find)

Over E-Find

E-Find werd opgericht in 2018, om bedrijven te helpen hun aanwezigheid online te verbinden, te betrekken en te laten groeien door middel van strategische en creatieve socialemediamarketing.

Bedrijfsgegevens:

KVK nummer: 69827338
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Contactgegevens:

Reimerswaalstraat 12
5035 BH, Tilburg
+31 6 51 33 21 80
info@e-find.nl

Auteursrecht © 2021 E-Find