SNAPCHAT MARKETING.

Met meer dan 300 miljoen maandelijkse actieve gebruikers is Snapchat een van de grootste social media platformen, en relevant en gemakkelijk te gebruiken als marketingtool die bedrijven niet mogen verwaarlozen.

Snapchat geïntroduceerd in 2011 en biedt sinds die tijd de gebruikers de mogelijkheid om tijdelijke, secondenlange afbeeldingen of video’s naar andere gebruikers te sturen. deze foto’s of video’s worden daarna ontoegankelijk nadat ze zijn geopend.

Hoewel Snapchat een populair en druk bezocht social media platform is, is het niet ideaal voor elk bedrijf. Voordat je je tijd en middelen aan het platform besteedt, moet je ervoor zorgen dat je doelgroep er is: Meer dan 70 procent van Snapchat-gebruikers zijn jonger dan 34 jaar. Als je een oudere volgers hebt, wil je misschien je marketinginspanningen richten op andere platforms zoals Facebook. Snapchat wordt ook meer gebruikt onder millennials, dus houd rekening met je doelgroep voordat je je op het platform begeeft.

Wil je graag meer informatie over snapchat marketing? Neem vrijblijvend contact op met de experts van E-Find, en kijk wat E-Find voor jou bedrijf kan betekenen.

Laten we beginnen

met jouw project!

Wij zullen je helpen om jouw doelen te bereiken en bedrijf te laten groeien

  • + 31 6 51 332 180
  • info@e-find.nl